Claim je letselschade
Vul het formulier in en we bekijken GRATIS je kansen!

Of bel ons vandaag nog.
We staan voor je klaar.
020 514 81 15

Wat kost het mij?

Doorgaans kost onze inschakeling je niets! In de meeste gevallen is het namelijk mogelijk onze kosten volledig op de aansprakelijke partij te verhalen.

Het zou het makkelijkste zijn wanneer wij –net als een aantal andere letselschadekantoren– jou de garantie bieden dat je ons nooit iets hoeft te betalen. Dat is echter in onze ogen niet eerlijk. Er zijn daarbij namelijk een aantal spelregels.

Wij maken daarom na een eerste gesprek met jou afspraken over eventuele kosten die niét zouden worden vergoed door de aansprakelijke partij. Dat is wel zo eerlijk!

Spelregels/voorwaarden vergoeding kosten

Als de aansprakelijkheid voor jouw ongeval is erkend, zijn onze kosten verhaalbaar en kost het je niks. Daarbij gelden echter enkele spelregels:

  1. de aansprakelijkheid moet volledig zijn erkend,
  2. onze nota moet redelijk zijn en
  3. het moet gaan om werkzaamheden ‘buiten rechte’.

In veel gevallen is de aansprakelijkheid meteen duidelijk. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van ‘eigen schuld’ waardoor de schade (en dus ook onze kosten) voor een deel voor jouw rekening komen. Voor wat betreft de tweede spelregel hanteren we gebruikelijke tarieven voor de door ons verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten. De derde spelregel betreft het traject waarin (ook door ons) de meeste zaken worden afgewikkeld, namelijk buiten de rechter om. In de meeste gevallen is het dus inderdaad mogelijk onze kosten volledig op de aansprakelijke partij te verhalen en kost het je niks.

Is er echter onduidelijkheid over de aansprakelijkheid of is het nodig om (toch) naar de rechter te stappen, dan is het belangrijk dat je niet voor verrassingen komt te staan en geen nota krijgt gepresenteerd waar je niet op had gerekend. Voor die situaties maken we heldere afspraken met elkaar en leggen die ook vast in een overeenkomst, in belang van jou en van ons.

Ik wil advies over…

Eline helpt jou op weg
met een claim!