Over ons

Als je een bedrijfsongeval of verkeersongeval krijgt, maak je een onzekere periode door. Je wilt gerechtigheid en zekerheid. Je googlet op ‘letselschade’, ‘schadeclaim’ en ‘smartengeld’. En al gauw kom je terecht in een wereld vol gratis garanties en gouden bergen. Appeltje-eitje, zo lijkt het. Maar jouw ongeval is niet zomaar een dossier, het is een persoonlijk verhaal. Dat verdient meer dan een case-nummer. Jij wilt iemand die vecht voor jouw belang.

Van Dort Letselschade is een gerenommeerd kantoor dat gespecialiseerd is in de begeleiding van slachtoffers van letselschade en de nabestaanden bij overlijdensschade.

Raoul van Dort werd als jonge officier in opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie zelf getroffen door ernstig letsel, waardoor hij noodgedwongen een andere keuze moest maken. Inmiddels werkt hij al ruim twintig jaar als jurist in de letselschadepraktijk en begon hij in 2003 zijn eigen kantoor met enkele collega’s zijn eigen letselschadekantoor in Maastricht. Sinds 2016 heeft Van Dort Letselschade een tweede vestiging in Amsterdam en biedt rechtshulp aan letselschadeslachtoffers in heel Nederland.

De mensen van Van Dort Letselschade zijn betrokken bij hun cliënten en de problematiek waarmee ze te maken krijgen na een ongeval of medische fout. Ze weten hoe daarmee om te gaan en werken met verstand van zaken naar een bevredigende oplossing toe. Soms zijn dat oplossingen die anderen niet voor mogelijk hadden gehouden! Dat daarbij veel aandacht geschonken wordt aan het in begrijpelijke taal communiceren met de cliënt, spreekt bijna voor zich.

Lees meer over onze werkwijze

Ik wil advies over…

Eline helpt jou op weg
met een claim!