Waarom een kennisbank over letselschade?

Een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of medische fout. Zo’n gebeurtenis die letselschade veroorzaakt kan een grote impact hebben. Op je leven, maar ook op je inkomen. Er komt op dat moment zoveel op je af dat juridische afhandeling niet meteen het eerste is waar je aan denkt. Maar uiteindelijk wil je verder met je leven. Misschien zelfs een nieuwe start maken. Dan zijn persoonlijke erkenning en een zo gunstig mogelijk vervolg belangrijk. Daarom willen we jou van alle mogelijke informatie voorzien.

Van Dort Letselschade

In de dagelijkse praktijk merken we bij Van Dort Letselschade dat er behoefte is aan informatie. Wat is letselschade eigenlijk precies? Heb ik recht op een schadevergoeding? En zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? En wat doe ik als mijn verzekeraar mij niet goed helpt?

Voor ons aanleiding om letsel.nl op te zetten. Een praktische kennisbank voor iedereen die meer wil weten over letselschade. Over de stappen die je in dergelijke gevallen kunt ondernemen. Over wat je wel of juist niet moet doen om gerechtigheid en zekerheid te krijgen.

Wij helpen je graag bij de afwikkeling van jouw letselschadezaak. Door de kennis die wij door de jaren hebben opgedaan hier te delen, of in de vorm van een persoonlijk gesprek.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen of wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen als belangenbehartiger in een letselschadezaak? Wij staan voor je klaar. Bel 043 - 354 00 41.


Meer over Van Dort Letselschade